У середу, 14 серпня, заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака затримали на хабарі в півмільйона доларів. У Гепрокуратурі офіційно спростували, що причиною затримання став напад на Тетяну Чорновіл у грудні 2013 року. Про це повідомляється на каналі Klymenko Time в Telegram.

Чутки про те, що Гримчак затриманий в рамках цієї справи з'явилися на каналі Klymenko Time в Telegram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Гримчак
Юрій Гримчак

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"За джерелами серед правоохоронців негласні дії по Гримчаку велися у рамках справи шестирічної давності, пов'язаному з... побиттям Тетяни Чорновіл! Так-так, мова саме про ту історію, яка стала черговим каталізаторів зіткнень на Євромайдані. Адвокат Гримчака, яка зараз розповідає, що вилучили зовсім не 480 тис, а листівки, намагається подати історію зі справою Чорновіл як якийсь нонсенс. Як, мовляв, це можливо, що Гримчака затримали по цій справі?", - повідомляє жуналист.

За інформацією Клименка, "справа Чорновіл було лише приводом для початку стеження за людьми Гримчака та ним самим".

"Цю версію підтверджують і слова Лисенка. Він підкреслює, що не знає, чи має Гримчак якесь відношення до справи про напад на Чорновіл. А не відкидає цю інформацію в принципі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, адвокат Гримчака вразила українців - грошей там не було.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди.

Також Знай.uа писав про те, подружку Садового підловили на мерзенній схемі, "дарувала" землю обраним.