Українці останніми днями спостерігають неймовірний калейдоскоп подій: затримали Гримчука, ГПУ викликає на допит Пінчука, Гройсман підтримує Кличка.

Про те, чому так відбувається, розповів Андрій Пальчевський на каналі Politeka online.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Пальчевського, Зеленський отримує політичні перемоги, як за помахом чарівної палички.

"Дивовижна ситуація – команда ЗЕ перемогла на всіх фронтах. А як сказав хтось із великих: "ми перемогли на всіх фронтах. Крапка. Ми приречені". Вони приречені – вище бути не може. І я вважаю, що якщо в команди ЗЕ станеться так, що вони вибори не проведуть через місяць-півтора – все. В політиці – будь то Наполеон, чи Зеленський – він виграє. Але питання в тому, коли прийде Ватерлоо", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Політолог також розказав, що він очікує від нової Верховної Ради.

"Я налаштований позитивно. Перше – на куражі, на "хайпі" вони зараз "хайпануть". І перше, що вони повинні під тиском президента Зеленського виконати ряд його обіцянок. За все відповідає Зеленький", - підкреслив Польчевський.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від найбільшої помилки

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський дав пораду Зеленському

Також Знай.ua писав, у мережі показали Гримчака за ґратами