Компанія Facebook скоро запустить проект, який зможе забезпечити доступом до інтернету, який буде передавати дані лазером.

У рамках ініціативи Internet.org, завершилася розробка спеціального дрона, який навіть найважкодоступніші місця на планеті зроблять з доступом до всесвітньої павутини. Про це повідомляє toneto.net.

Незвичайний дрон назвали Aquila. Машина отримує енергію від сонячних батарей, а важить менше автомобіля. При цьому додають розробники, розмах крил дрона майже такий, як і в лайнера Boeing-737.

Цікаво, що Aquila може залишатися в повітрі протягом декількох місяців.

Читайте также: Во Франции товары доставляют дронами

Популярные статьи сейчас
Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков Школы теперь ждут массовые проверки: родители добились своего Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Як говорять у компанії Facebook, їм вдалося вдосконалити високу швидкість передачі даних з дрона на поверхню за допомогою лазерів. Зараз там вдалося досягти швидкості передачі даних в 10 гігабіт на секунду, та розробники говорять, що це тільки початок і вони будуть вдосконалювати дрон.