Колишня солістка "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва досить довго перебуває у тісних стосунках з Валерієм Меладзе. І ось вже кілька років пара не тільки не приховує роман, але і хвалиться спільними фотографіями в соцмережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, днями Альбіна Джанабаєва показала старшого сина від Валерія Меладзе Костю, Відомо, що хлопцеві вже 15 років. Складно не помітити, що хлопець помітно підріс і схожий на батька.

"15-річний капітан", – підписала кадр Джанабаєва.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Варто нагадати той факт, що стосунки Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе почалися ще коли співак був у шлюбі з колишньою дружиною Іриною. Навіть після народження першого сина Меладзе офіційно не розірвав стосунки. Довгий час Альбіна і Валерій приховували свій роман і не підтверджували, що Меладзе є батьком сина Джанабаєвої. А в 2014 році у пари народилася ще одна дитина, – син Лука.

Нагадаємо, екс-"ВІА Гра" намагається утримати Меладзе декольте до пупка: не жінка, а Богиня.

Як повідомляв Знай.uа екс-"ВІА Гра" полоскотала нерви пружним декольте: ох, яка солодка.

Знай.uа писав, екс-"ВІА Гра" шокувала відвертим зізнанням: готується втретє стати мамою.