Нова ведуча проекту "Ревізор" Юлія Панкова провела авторський кулінарний майстер-клас в Києві. І все тому, що вона є не тільки журналісткою, але і гастрономічним экпертом.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юлія вирішила поділитися своїми знаннями і влаштувала в Києві майстер-клас по середземноморської кухні. І вирішила показати, як правильно готувати іспанське блюдо паелья, - передає Новий канал.

" Ми починаємо обсмажувати на сковороді спочатку один інгредієнт. До нього додаємо і обсмажуємо другий. Зазвичай це п'ять або шість компонентів. В кінці додаємо рис, який продовжує готуватися з усіма складовими страви. Тому нам важливо вибрати для паельї дуже велику і глибоку сковорідку", - розповідає Панкова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фірмовий жовтий колір, за словами ведучої, паельї надає шафран. А це досить дорога спеція. Однак краще нічим не замінювати, щоб отримати ідеальне блюдо.

"Не люблю приймати гостей вдома. Треба цілий день готувати, а потім ще і посуд мити. А піти з друзями в ресторан теж, по-моєму, не дуже цікаво. Разом щось приготувати, дізнатися цікаві факти про страву, а потім все це спробувати – значно більш вдала ідея!", - розповіла Юля, чому вирішила влаштувати майстер-клас.

Нагадаємо, Фреймут показала свою сім'ю, зустріли літо без Злати.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Ревізора поділилася з українками унікальним рецептом.

Також Знай. ua писав, що Ревізор отримав нове обличчя.