Скандальна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська опублікувала у своєму профілі в Instagram черговий фейк про українських героїв. Так, співачка зняла відео з Дебальцеве, де воїни АТО нібито обстрілювали мирних жителів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дебальцеве.. А сьогодні о 4 ранку стріляли по Первомайську. Це люди розповіли, коли ми всі покурити вийшли з автобуса. Знову по Мирному населенню. Коли це зникне, як страшний сон?.. Свої по своїх.. Тільки люди з хворою психікою здатні отримувати від цього «задоволення». Коли буде МИР?? Кому поставити це запитання? P. S. Доїхали до Луганська. Люди живуть дуже бідно, але такого Радісного Вогню в очах, я не бачила з минулого століття!!! Вони знають ціну кожному дню! Вклоняюся до Землі і назад", - написала під відео Лоліта.

У коментарях багато шанувальників написали, що розчарувалися в Лоліті через її проросійську позицію.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Лоліта
Лоліта

"Доросла і розумна жінка, а так нерозумно однією фразою(яку можна було не говорити взагалі) взяла і втратила мільйони шанувальників на своїй Батьківщині", "Лоліта,актриса Ви чудова, але до Раневської Вам далеко, бо Вона не зробила б цього, і на Ваші вчинки сказала б одним словом "Запроданка"....вибачте за таке слово, але Ваші дії це підтверджують", "Я хочу повернутися у свій дім, не хочу бути біженкою, Донецьк і Луганськ повинні бути українськими, а ті хто так хоче бути Росією, хто піддався на пропаганду, можуть спокійно туди повертатися", - пишуть користувачі.

Лоліта
Лоліта

Нагадаємо, Лоліта "повеселила" окупантів на Донбасі, українці розлючені.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна Лоліта розлучається з п'ятим чоловіком.

Також Знай.uа писав, Лоліта зізналася, що її тримає у формі.