Культова латвійська співачка Лайма Вайкуле зізналася, чому так і не стала мамою. За словами артистки, в молодості вона вела розгульний спосіб життя, де були присутні і наркотики, і алкоголь, і погані компанії.

Вона двічі робила аборт, в результаті чого з'явилися проблеми при наступних вагітностях. Про це вона розповіла одному з російських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я до сих пір жалкую про рішення не народжувати у ранньому віці. Я прийняла його в таємниці від мами. Потім говорила: дівчатка, якщо завагітніли і боїтеся, що не впораєтеся – краще віддайте дитину мені. Це такий крик душі", – заявила Лайма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Востаннє співачка намагалася народити дитину за допомогою штучного запліднення в 2010 році, але стався викидень. Пізніше вона зважилася на усиновлення, але священик не дав на це благословення. У підсумку Вайкуле змирилася з думкою, що у неї ніколи не буде дітей.

"Були в онкології, тепер в гінекологію? Я вважаю, що кожному своє. Вірю в долю, не треба намагатися її обманювати. Неодноразово відмовляла всіх дівчаток робити аборти, оскільки це страшне вбивство. Зараз я це розумію і намагаюся уберегти інших від помилок", – наголосила артистка.

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська відіграла концерт в окупованих Донецьку та Луганську.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніно Катамадзе зізналася, що дуже любить Україну і з задоволенням жила б в нашій країні.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Пугачова вирішила показати свою молодшу дочку Лізу, проте трохи налякала шанувальників.