У США помер американський актор Ріп Торн.

Як повідомляє Deadline.

Зірки не стало на 89 році житя.

Повідомляється, що Ріп помер вдома, поруч була його родина. Але поки що рідні не говорять про причину смерті знаменитості.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За свою 60-річну кар'єру в кіно Торн знявся більш ніж в 180 фільмах.

Його першою помітною роллю стала робота у фільмі Еліа Казана "Лялечка" в 1956 році. Також він знявся в таких картинах, як "Людина, який впав на Землю", "Кома", "Аероплан II", "Канадський бекон". Найбільшу популярність йому принесла роль агента Зеда в картині "Люди в чорному".

У 1983 році Торн номінувався на премію "Оскар" як кращий актор другого плану за роль у фільмі "Крос-Крик". В 1996 році отримав премію "Еммі" за роль у комедійному серіалі "Шоу Ларрі Сэндерса". В останні роки Ріп Торн виступив продюсером кількох кінострічок.

Нагадаємо, пішов з життя легендарний український актор, народний артист України Анатолій Решетніков. Легендарний артист покинув цейсвіт на 95 році життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий британський комік помер просто на сцені. Ян Когніто помер упав жарту про інсульт.

Також Знай.ua писав про те, що пішов з життя мільярдер, відомий філантроп Росс Перо, який коли навіть балотувався в президенти. Американцю було 89 років.