Російський співак Микола Басков вперше після похорону батька звернувся до шанувальників. В особистому Instagram Микола Басков опублікував свіжий пост, який присвятив друзям і фанатам.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микола Басков
Микола Басков

"Мої дорогі друзі, колеги і шанувальники, від всього серця хочу висловити вам слова великої подяки за підтримку та увагу в цей непростий для моєї родини період. Але життя триває. Звичайно, за ці дні я багато чого переосмислив і по-іншому подивився на багато речей, тому я вирішив не замикатися, а бути поруч з вами, продовжити творити, щоб легше впоратися з моїм болем!!!❤️🙏", - написав Басков.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Немає таких слів, щоб висловити всю непомірну біль нашої з мамою втрати... Царство небесне тобі🙏мій гаряче улюблений Тато .... і я знаю ,що це твоя найулюбленіша пісня з мого репертуару .... наша з мамою любов до тебе безсмертна 🙏🙏🙏", - додав артист.

Повідомлення Баскова зі словами співчуття почали активно коментувати російські зірки - Любов Успенська, Ірина Нельсон, Стас Михайлов, Валерій Сюткін.

"Миколка ми завжди поруч 🙏❤️ Все буде добре мій дорогий!! Молись за нього і відпусти 🙏", "Ти мій рідний🙏❤️👍", " ержись... це дуже боляче.. вічна йому пам'ять...", "Микола, на жаль, ця біль не пройде ніколи. З часом вона тільки притупляється. Я бажаю Вам і Вашій мамі сил, щоб впоратися з цим! Життя триває, годуйте, любіть, даруєте нам свої пісні!", - пишуть друзі артиста.

Як відомо, на момент смерті Віктора Баскову було 67 років. Він тяжко хворів, хоча діагноз, як причина смерті поки невідома.

Нагадаємо,кандальная Повалій повернулася в Україну з "оновленим" обличчям.

Раніше Знай.ua повідомляв,країнців напали на Полякову, Павлика і інших співочих депутатів у Раді.

Також Знай.ua писав, престарелую Лоліту знайшли в кущах з одним.