Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився довгоочікуваною прем'єрою кліпу на пісню "Про білі троянди", режисером якого став Олександр Гудков. Так, артист спародіював 90-ті і початок нульових, примірявши срібний костюмчик, вуса і популярну, хоч і дивну на той час зачіску.

"Цей день настав! Прем'єра!
Романтична відео-історія, просочена духом 80х - 2000х! #ПроБелыеРозы! Вже на моєму каналі в YouTube!
Активне посилання в шапці профілю і сторіз!
Про все розгорнуто - пізніше! А поки не відволікаю від перегляду - чекаю ваших відгуків тут! 😌🔥🔥🔥Я всіх чую! ", - поділився радістю Білан. Фолловери залишилися в захваті: "Це шедевр. Просто бомба💥💣 сміялася до сліз. Просто ору з вас з тією іграшкою😂", "🔥👍😘як завжди вогонь...і у Діми відмінно вийшло перевтілитися і перемістити нас в ті часи! 🤗", "Хахахаха 😃😄😂🤣 класно 👍🏻 молодці всі! 👏🏻👏🏻👏🏻 з прем'єрою! 🎉👏🏻👏🏻👏🏻", "Так би виглядав Діма Білан, якщо б він був популярний у 90-х😂".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.