Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, на якому її старша дочка Євангеліна танцює разом з дочкою продюсера і кращої подруги Нателли Крапівіної, Софією. Так, 9 липня дівчина відзначила свій день народження, а сама артистка привітала її з святом, написавши безліч теплих слів.

"З Днем Народження, люба Дівчинка! Кружляй! Іди вперед і Будь щаслива🤲
Ми завжди поруч ❤️", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "всю увагу виключно на Евочку))", "Круто🔥", "Мамина гордість , вчіть Єву іспанських танців , її руки для фламенко 👏👍💃", "Це можна дивитися вічно 🤤", "Дівчинка вогонь, скажена енергетика❤️❤️", "Ох ці дівчата) і який на їх тлі нереальний захід сонця 😍😍😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.