Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила ніжну серію кадрів, позуючи в розкішному готелі Парижа, Франція. Так, артистка приміряла маленьке чорне плаття, засвітивши струнку фігуру, а ще зізналася, що просто обожнює це місто.

"Я з Парижа полетіла, а Париж з мене - ні)) ділюся з вами моментами щастя в маленькому чорному платті.. ", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Яка Віра, ви романтична і повітряна!) Зовсім як Париж!", "Вічно молода Брежнєва 👍", "Красуня 😍 ))) любимо тебе !!!!", "Яскраві і красиві фотографії !!! Віра ви шикарна і чарівна !!! 💕💕💕", "Приваблива дівчина..!💞", "щоб не говорили, Ви прекрасні і молоді🌹😍)))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.