Олена Шоптенка дала ексклюзивне інтерв'ю виданню Знай.иа, про який ми писали раніше. У ньому вона зізналася в тому, як материнство на неї вплинуло. Зміни торкнулися не тільки зовнішнього вигляду, але і внутрішнього стану.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Олена розповіла, що материнство конкретно змінює жінок. Що стосується її, то вона захотіла бачити себе більш жіночною.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені хочеться більше суконь, хочеться більше навіть відкритих речей, до речі. Це цікаво! Може, так у всіх жінок? Коли вони народжують, а потім приходять у форму - і хочеться показати це. Я так раніше не хотіла одягати короткі речі, а зараз вже хочеться."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В емоційному плані Шоптенко теж помітила радикальні зміни:

"Я стала дуже сентиментальна. Ніколи не плакала від якихось сцен у фільмах, а зараз я плачу постійно. Все, що стосується дітей або сім'ї, я постійно плачу."

Олена поділилася тим, як пройшов перший день народження її сина Олексія. Святкування проходило у два етапи: вранці для бабусь і дідусів, а ввечері - для хрещених. Сюрпризом для малюка вони зробили 40 різнокольорових кульок у формі різних тварин:

"Йому дуже подобається. Коли він знаходиться на руках, показує пальчиком, який кулька йому дістати. Дістаєш. Він подивився, потім наступний вимагає. Так ти проходиш всі кулі."

Шоптенко хвалиться, що готували частування з чоловіком самі влаштували гриль-день: шашлики посмажили, які так любить вся їхня родина.

Нагадаємо, раніше Альона Шоптенко поділилася цікавими спогадами з "спортивної молодості".

Як повідомляв портал "Знай.uа", хореограф Олена Шоптенко зворушила фанатів душевним сімейним фото.

Також Знай.uа" Олена Шоптенко зізналася, що не азатный людина і раніше ніколи не грала в комп'ютерні ігри.