Зірка КВН, актриса російського гумористичного шоу "Уральських пельменів" Юлія Міхалкова активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно вона похвалилася струнким тілом й опублікувала чорно-білу світлину

Актриса показала фото, на якому зображена напівоголеною в зухвалому образі. Знімок опублікований на її особистій сторінці Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юлія позувала на камеру у шкіряній куртці, вдягненій на голе тіло. 35-річна артистка продемонструвала підтягнуту фігуру і вразила шанувальників.

"Я обожнюю слухати музику! Вона для мене джерело натхнення ❤️ Буває, що одна пісня на повторі весь день 😀 Яка музика Вам подобається? Пишіть 👇🏻", - підписала знімок Юлія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак знайшлися і ті, хто вважав її знімок занадто відвертим. У актриси запитали, чому вона не вдягла спідницю і коли почне носити білизну. А деякі навіть написали про те, що вона занадто змінилася після пластичних операцій.

"А що без штанів, забули надіти? А коли буде білизна?", "Я не впізнаю Юлію. Це пластика чи фоторедактор" – розкритикували Міхалкову фанати.

Нагадаємо, Нікітюк показала розкішний шопінг в аеропорту Жуляни: "На Хмельницькому базарі точно є".

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода зворушила "лісовою" фотосесією з маленькою донькою: які щасливі малятка.

Також Знай.ua писав, що Каменських у шкіряній сукні розповіла про інтимне: "Коли займаюся спортом, їду в машині і навіть вдома".