Варто нагадати, що на українському телебаченні незабаром знову з'явиться гучна драма "Кріпостна". Серіал повертається в ефір 22 липня. Відомо, що слідом за повтором першого сезону українці побачать і прем'єру другого.

Одну з головних ролей зіграла українська акторка Ксенія Мішина. Вона полюбилася глядачам своїм неймовірним виконанням ролі жорстокої і владної поміщиці Лідії Шефер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У житті Ксенія весела і добра, що можна побачити за її Instagram. Не багато знають, що у акторки є дорослий син. Вона не так давно почала активно вести соціальні мережі, але зараз часто публікує фотографії з сином Платоном, який росте прекрасною копією своєї зіркової мами-красуні.

"Платон теж був на зйомках "Кріпостної", йому подобалися мої вбрання. Тоді я почула від нього важливу річ: "Мама, я не бачу себе в цьому, не хочу бути актором. Хочу бути режисером". Напевно, його приваблює командувати, говорити у рацію", - сміється Ксенія.

Нещодавно акторка відсвяткувала ювілей – їй виповнилося 30 років. І цей день вона провела на яхті зі своїм сином і друзями. Акторка не заміжня, її серце вільне, але точно можна сказати, що в житті Ксенії Мішиної один коханий чоловік точно є.

Нагадаємо, чарівна Джолі засліпила світ неземною красою на зйомках нового фільму: незважаючи на всі негаразди.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Гри престолів" розбурхала фантазію фанів у розкішному ролику Rolls-Royce.

Знай.uа писав, Анджеліну Джолі зловили об'єктиви папарацці: колишня Пітта влаштувала гарячу фотосесію на балконі.