Олена Шоптенко дала ексклюзивне інтерв'ю виданню Знай.иа, про який ми писали раніше. У ньому вона зізналася в тому, як материнство на неї вплинуло. Зміни торкнулися не тільки зовнішнього вигляду, але і внутрішнього стану. Також, дівчина розповіла і ополитической ситуації в країні і своєму відношенню до неї.

На питання про те, на кого схожий її син Олексій, танцівниця відверто відповідає, що не знає:

"Мені здається, що схожий на мене. Оточуючі говорять, якщо він знаходиться поруч з татом, то на нього схожий, зі мною поруч - на мене схожий. Точно - у нього очі чоловіка і мій ніс"

Шоптенко зізнається, що завжди була впевнена в тому, що буде суворою мамою. Але, на практиці виявилося, що її чоловік більш суворий, а вона - м'яка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не змогла Олена обійти і політичну сферу, адже вона танцювала в парі з президентом України Володимиром Зеленським на телешоу "Танці з зірками".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я, звичайно ж, у курсі всього, що відбувається і стежу за ситуацією в країні. Я не скажу, що я прямо готова йти в політику, як це роблять мої колеги. Я все-таки якось не порівнюю себе з цією роллю. Хоча, мені пророкували з тієї простої причини, що я з нашим президентом танцювала в парі на “Танцях з зірками”. Тому у всіх був жарт відразу ж, що я буду міністром культури. Я волію займатися тим, що я роблю найкраще і те, що люблю. Але я за те, щоб люди робили добро. Якщо серед моїх колег люди дійсно хочуть робити добро, щоб щось змінити, то я тільки за."

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко поділилася цікавими спогадами з "спортивної молодості".

Як повідомляв портал "Знай.uа", хореограф Олена Шоптенко зворушила фанатів душевним сімейним фото.

Також "Знай.uа" Олена Шоптенко зізналася, що не азартна людина і раніше ніколи не грала в комп'ютерні ігри.