Відомий російський співак Філіп Кіркоров відверто розповів, яку роль зіграла у його житті Алла Пугачова. Саме Примадонна сприяла його творчому розвитку та блискучій кар'єрі.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В кінці 90-х вся країна говорила про роман Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова. Вони одружилися в 1994-му і прожили разом 11 років.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як часто згадує Кіркоров, Алла Борисівна з'явилась у його житті саме тоді, коли йому було туже погано. Померла його мама і він дуже сильно переживав.

"У той момент пливла під укіс. І Алла мене з цього штопора витягла. Підняла на зовсім іншу щабель у житті. Дала можливість творити, співати... Мені пощастило: десять років я був поруч з великою жінкою", - зізнався Філіп.

Кіркоров — один з чоловіків співачки, з яким їй вдалося зберегти теплі стосунки після розлучення. Філіп є постійни гостем на сімейні свята Пугачової.

"У кожного з нас свій погляд на життя. Це зовнішня оболонка і фантик. Ви ж не знаєте, яка цукерка всередині і які у нас стосунки з Аллою, коли немає камер і нікого навколо. Ви навіть не припускаєте, а ми не збираємося цим ділитися і розповідати про своє ставлення один до одного. Кожен з нас існує в світі так, як вважає за потрібне. Але це не означає, що так і є", - розповідав колишній чоловік Пугачової.

До 70-річчя Примадонни її екс-чоловік і Максим Галкін підготували концерт "Подарунок для Алли". На заході були присутні всі найрідніші Пугачової.

Але сама Алла Борисівна не вшанувала захід своєю увагою. Проте чоловіки не мають на неї образ. Нічого, крім безмежної поваги та вдячності.

"Вона неймовірно скромна людина, все життя уникала великого галасу і метушні навколо свого імені. Вона цього соромилася, вважала, що нескромно. Напевно, тому їй Бог давав. Розумієте, вона зовсім по-іншому дивиться на все, що відбувається навколо неї речі. На відміну від деяких інших представників шоу-бізнесу. І нас вчила менше приділяти уваги тому, що відбувається навколо, не культивувати галас навколо себе. У цьому вона геніальна жінка і напрочуд скромна людина. Незважаючи на те, що вона не прийшла на концерт, це не завадило їй бути в курсі, як проходить вечір. Залишатися в тіні галасу – її життєве кредо, яке було, є і буде. Треба всім брати з неї приклад!" - розповів Кіркоров.

Нагадаємо, Пугачова налякала фанатів зізнанням. Вона боїться за життя не лише своє, а й своїх дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, онук Пугачової вразив мережу відвертим зізнанням та ніжним фото з дружиною.

Також Знай.ua писав про те, що Алла Пугачова таки вийшла до пуьліки після гучного скандалу.