Колишній чоловік відомої української співачки Слави Камінської, пластичний хірург Едгар Камінський ошелешив підпосників натяком на свої політичні амбіції.

Так, знаменитий хірург опублікував у своєму профілі в Instagram відео з хештегом #яйду і заявив, що збирається балотуватися у Раду. Його політична партія називається "Блок Едгара Камінського "Натуральність".

"Шановні виборці. Я балотуюся у депутати. Моя передвиборна програма – "В кожну хату по імпланту". Голосуйте", – сказав Камінський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях під жартівливим роликом підписники почали змагатися у дотепності.

"Почуття гумору – це чудова риса чоловіка", "Найсмішніше, що багато хто не зрозумів вашого гумору і сприйняв все серйозно", "Так ось він мій шанс! На один імплант я вже нашкребла", "Нарешті нормальний депутат, голосую", "Треба спробувати. Депутати будуть усі красиві, як на підбір", "І ви туди ж", "Можна у прем'єри", – написали у коментарях.

Нагадаємо, Едгар і Слава Камінські офіційно розлучилися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Гросу балотується в Раду.

Також Знай.uа писав, Едгар зізнався, чому пішов від Слави, замішана мати.