Одіозна українська співачка Таїсія Повалій, яка раніше несподівано повернулася до Києва з Росії, спантеличила користувачів новим образом, який усі жорстко розкритикували.

На це звернув увагу в своєму Telegram-каналі відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сторінці в Instagram Повалій опублікувала новий знімок, на якому співачка сидить на дивані вся в чорному.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вітебськ, зустрічай!",- коротко підписала знімок скандальна народна арстистка.

"Повалій учора представила "новий лук": у чорному пластиковому мішку, здається. Ну, загалом їй личить. Але, з іншого боку, так обнадіяти в цілому, а потім знову "концерт Повалій у Москві!"... Якось це не дуже гуманно", – написав Голобуцький.

Зокрема, Повалій позувала в чорній кепці і широкій сукні такого ж кольору. Поруч із нею стояла велика набита сумка.

Нагадаємо, скандальна російська співачка українського походження лоліта Мілявська поширила в мережі черговий фейк про Україну та Донбас.

Як повідомляв портал Знай.ua, телеведучий Дмитро Шепелєв, колишній чоловік російської співачки Жанни Фріске в ефірі своєї програми показав скріншоти листування між помічником Барі Алібасова та його лікарем. З них випливає, що продюсер інсценував власне отруєння.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна українська співачка Аліна Гросу раптово після весілля зникла з Instagram.