Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила селфі на борту літака, відправившись в Одесу, провідати Юрія Горбуна з маленьким сином Іваном. Так, артистка поскаржилася на авіакомпанію МАУ, адже на куплені ними місця посадили зовсім інших людей, і не бажаючи розбиратися, ледь не залишили Катю з сім'єю без місць.

"Коли летиш з дитиною, а місць немає, тому що на них посадили інших людей @fly_uia🤷🏼‍♀️", - поскаржилася Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Легендарні МАУ як завжди... , думали лише про те як заробити більше на «НЕкомфорті» своїх пасажирів 😤😤😤", "Все таки яка ви красива без макіяжу 🔥🔥🔥", "🙀 як таке можливо?", "Катя у вас обличчя вісімнадцятирічної дівчини)👏", "Правильно, може хоч публічні люди їх хоч якось присоромлять... 😒".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.