Співачка, ведуча і модель Анна Добриднєва з недавнього часу стала дизайнером - вона запустила власну лінію нижньої білизни. Аня - дівчина талановита: пише пісні, співає і сольно, і в гурті “Пара Нормальних”. А ще - спортивна і бойова, про що можна судити після її участі в популярному боксерському проекті.

Знай.uа” поспілкувався з артисткою під час презентації учасниць конкурсу краси “Міс Україна-2019” і дізнався трохи про її особисте життя, яке зірка ретельно приховує. Чи підтримує співачка дружні стосунки з Іваном Дорном, з яким починала спільну кар'єру в гурті “Пара Нормальних”, і як ставиться до шлюбу та дітей - всі подробиці далі в інтерв'ю.

Анна Добриднєва виступила на презентації учасниць Міс Україна-2019

Аню, а ви в конкурсах краси колись брали участь?

Ні, у конкурсах краси не брала, брала участь в інших - музичних, вокальних. Але зате я неодноразово судила конкурси краси. Повірте, мені здається, що це набагато складніше. Коли дівчина несе свою красу, доглядає за собою багато років, вирощує свою самооцінку, а я приймаю рішення - чи гідна вона або ні? Це дуже складно! Я не знаю, як судді "Міс Україна" будуть це робити. Претендентки на корону всі приголомшливі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Оцінюючи конкурсанток, від чого відштовхуєтеся? Які критерії важливі?

Зрозуміло що у конкурсах краси беруть участь дуже красиві дівчата. Але за красою завжди має стояти щось - якась енергія, яка цю красу підносить. Це внутрішня сила, жіноча магія.

А як можна цю внутрішню енергію відразу розгледіти?

Це і в ході, і в погляді можна прочитати. Як дівчина почувається у своєму розкішному тілі - вона королева краси чи ні?

У багатьох зараз упереджене ставлення до конкурсів краси. По-перше, їх з'явилося занадто багато. По-друге, є стереотип, що призові місця розподілені заздалегідь. Як думаєте, в Україні це присутнє?

Я сподіваюся, що ні. Я не можу судити щодо всіх конкурсів. Я впевнена, що у конкурсі "Міс Україна" таких прецедентів немає. Всі конкурсантки у полі зору. Їхні слова, дії і рішення - на поверхні. Починаючи з особистих сторінок в Інстаграмі, закінчуючи публічними висловлюваннями та активностями в рамках підготовки конкурсу. Ми все бачимо, все обговорюємо, життя кожної учасниці, як вона себе веде, як проявляє. В цьому і є рівень чесності. Цей конкурс дуже відкритий.

Анна Добриднєва випустила власну лінію нижньої білизни

Як складається ситуація з гуртом "Пара Нормальних"? Він же існує ще?

Так. Гурт "Пара Нормальних" існує. І я з великим трепетом ставлюся до цього гурту. Це важлива частина моєї музичної історії. Але зараз для мене величезна пристрасть - мій сольний проект, в якому я є і автором, і продюсером.

Кажуть, що в гурті настала криза, тому ви більш пішли у сольне плавання. Це правда?

Ні, навпаки. Це новий рівень мене. Я знайшла досконалу можливість ділитися своєю творчістю. І мені вже є, чим пишатися. За 4 роки я зняла 10 кліпів в різних країнах, випустила 13 синглів, стала автором офіційних саундтреків серіалу "Молодіжка-2". Отримала премію "Топ 100: гордість і краса України в номінації "Event & show-business".

Артем Мєх і Анна Добриднєва - солісти гурту

Ви починали кар'єру разом з Іваном Дорном. Чи підтримуєте з ним стосунки?

Ми дуже рідко з ним спілкуємося.

Ходили чутки, що ви конфліктували в колективі.

Ні, ми не конфліктували. У нас досить теплі стосунки, але бачимося з ним вкрай рідко. Всі перевантажені, у всіх киплячі графіки. При цьому ми фактично починали освоювати шоу-бізнес разом, коли були молодими і зеленими. Ми багато чого пройшли. Раділи першим успіхам, наступали на перші граблі. Ваня неймовірно талановитий, він створює дивовижну музику, яка є в моєму плейлисті.

Аня Добриднєва і Ваня Дорн

Ви в минулому році брали участь у боксерському проекті. Розкажіть, чому вирішили вийти в ринг?

Це виклик самій собі. Піти туди, взяти участь. Зрозуміти свої інстинкти. Вийти в ринг - це вже перемога над собою.

А до проекту чи був бокс у вашому житті? Боксували?

Ні! Ніколи. Знаючи мою любов до спорту, мені запропонували взяти участь. Я відчула, що мені потрібно це зробити, потрібно подивитися, на що я здатна. І кинула собі виклик. Бокс - один з найбільш небезпечних і травматичних видів спорту. І це кращий психолог.

Дивилися фільм "Крихітка на мільйон" Клінта Іствуда?

Звичайно. Всі мої друзі так мені і писали: "Все, ти крихітка на мільйон". До виходу на ринг за кілька секунд розумієш все про себе! Про свою впевненість, безстрашність, можливості, віру в себе, а також про свої сумніви, страхи, агресію... Я вам чесно скажу, це така ситуація особлива. Цей досвід зробив мене ще сильніше.

Ви дуже спортивна дівчина! Чи складно поєднувати спорт з публічним життям, кар'єрою і гастролями?

Спорт - це не зусилля над собою, а любов до себе і свого тіла. Намагаюся регулярно займатися і стежити за харчуванням. Але в моменти неминучості тортика дозволяю собі шматочок. Це психологічно розслабляє. Це класно!

Яка у вас зараз вага? Та, до якої ви прагнули?

50 кілограм. Мені подобається, комфортно. У мене зріст 1,65 м. Було 48 кілограм і було некомфортно. Подобається, коли м'язова маса більше.

Як часто ви займаєтеся спортом?

По різному. Коли готувалася до проекту, кожен день займалася. А так - 2-3 рази на тиждень. Плюс, якщо не можу ввечері піти в спортзал, я обов'язково вибігаю на пробіжки в ботсад, у мене він під боком - подихати повітрям, включити свій організм.

Ви особливо не говорите про особисте життя, досить закрита людина в цьому плані. А чому?

Так, не кажу і не афішую. Можу сказати одне - я не заміжня.

А це проблема для вас? Адже багато дівчат після 30 років починають переживати через заміжжя.

Ні! Мені здається, що у дівчат 30+ обов'язково є якісь цікаві романтичні історії. Набагато цікавіше, ніж в 20. Не обов'язково потрібні фундаментальні відносини з побутовими реаліями. Або штамп у паспорті. Відносини повинні надихати.

Ви закохані зараз?

Звичайно! А як же?!

Вам поки досить цього? Ви не хочете ускладнити своє життя?

Як цікаво ви сформулювали! Я взагалі вважаю, що справа не в штампі в паспорті. Я можу комфортно себе почувати і без цього.

А чи замислюєтеся про дітей?

Поки не замислювалася. Але знаю точно, що можу дати максимум людині, про яку я дбаю. Я буду хорошою мамою. І це в моєму житті трапиться тоді, коли потрібно. І я не з тих, хто ставить на ваги роботу, кар'єру чи сім'ю. Ні в якому разі. Я живу так, як мені хочеться і отримую максимум задоволення.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше хореограф-постановник Олена Шоптенко відверто розповіла про материнство і день народження синочка.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, співак Артем Пивоваров розкрив плани на літо.

Також “Знай.uа” писав, що Аніта Луценко закликає худнути, відмовившись від цукру.