Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр в образі нареченого і розповів шанувальникам подробиці підготовки до італійського весілля.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як уже відомо, Тодоренко і Топалов розписалися в кінці минулого року, коли Регіна була на останніх термінах вагітності. Тепер же парочка вирішила відзначити весілля, оскільки у них його все ще не було. У своєму пості Влад Топалов розповів про підготовку до цієї важливої події. Так, серед іншого, Влад поділився, що Регіна волала, коли нарешті знайшла місце для весілля.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.