Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що схудла, а ще розповіла, що таким чином готується до нової постановки. До того ж, балерина запевнила фанатів, що сама все перевіряє перед прем'єрою. Однак оцінити хвастощі Волочкової нікому, адже вона сама закрила коментарі до своїх постів. Та й оцінювати особливо нічого, адже фігура балерини кращою не стала навіть після схуднення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.