Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку показала Леся, вона позує в полі соняшників. Телеведуча повідомила, що знімок був зроблений по дорозі в Одесу, як виявилося, на кінофестиваль. На фотографії щаслива Нікітюк стоїть в оточенні сонячних квітів у білій сорочці, яку стягла з плечей. На її обличчі темні окуляри і промениста усмішка, а волосся розпущене і трохи розпатлане.

Шанувальники не втрималися і почали активно обговорювати нову публікацію Лесі. Багато також зазначили, що схоже фото також з'явилося на сторінці президента України, на ньому Зеленський також відображений у соняшниках.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.