Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото, на якому позує в пікантному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, Оля сфотографувала себе в дзеркало гримерки на телефон. Полякова стоїть в цікавій позі, трохи зігнувшись перед дзеркалом. На ній червона латексна спідниця і такий же чорний топік, з якого ледь не вивалюється пишний бюст. Волосся співачки розпущене в красивій пишній укладці, а на її обличчі яскравий макіяж і "качині" губки. У підписі до фото Полякова написала: "Любі мої, я знову з вами, сподіваюся скучили, бо я дуже!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.