Відома телезірка Надя Дорофєєва - ікона стилю для сучасної української молоді. У неї майже чотири з половиною мільйона фоловерів в соц. мережі Instagram. Також у співачки є свій магазин корейського одягу So DoDo і відеоблог. Крім того, вона учасниця популярного музичного гурту "Время и стекло".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У свої 29 років Дорофєєва продовжує преображатися і поводити себе, як ще зовсім юна дівчина. Саме завдяки цьому її люблять шанувальники, а більшість молодих дівчат дуже хочуть бути схожими на неї.

Зараз же шоувумен опублікувала свою фотографію в новому образі.

"Розпустила волосся, щоб тобі сподобатися", – написала українська співачка.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Дуже крутий колір волосся. Супер стиль. Тільки, Надя, може бути такою стильною", "Це для Льоші?", "Надюша, ти мені подобаєшся, ти найкраща і красива, залишайся завжди такою", "Боже, навіть через окуляри видно цей погляд", – відреагували на публікацію фанати Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, що нещодавно знаменитість похвалилася кадрами із свіженької фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва поділилася динамічною серією кадрів, позуючи для культового бренду.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва виклала влог про "Голос. Діти", розтопивши серця фанатів.