Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила селфі на борту літака, відправившись в Одесу провідати Юрія Горбунова з маленьким сином Іваном. Так, артистка поскаржилася на авіакомпанію МАУ, адже на куплені ними місця посадили зовсім інших людей, і, не бажаючи розбиратися, ледь не залишили Катю з сім'єю без місць.

Катя Осадча
Катя Осадча

"Коли летиш з дитиною, а місць немає, тому що на них посадили інших людей", - написала в замітці зірка.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під фото залишила коментар співачка Оля Полякова, яка запитала, як таке могло статися. На що ведуча відповіла, що добре, що знайшлися вільні місця на борту, а то була загроза летіти стоячи.

Пізніше в сторіз Катя Осадча показала фото того, що на цьому пригоди з МАУ не закінчились, так як після перельоту працівники багажного відділення відірвали ручки від валізи.

Інші шанувальники співачки теж залишилися шоковані такою ситуацією:

"Як у маршрутці", "Треба було в кабіну до пілотів заглянути, у них там є одне місце так точно", "Жах. Але, сьогодні у нас це , на жаль, норма", "Буває, що взагалі не потрапляєш на рейс, як у маршрутці", "Або на крилі", "Такого беззаконня я не бачила ніде в світі, а літаю я досить багато. Ваша жадібність огидна."

В коментарях відзначився і представник компанії МАУ, які спробував пояснити причини ситуації, що склалась:

"25 червня Вами були куплені місця в 5-му ряду. Однак, у зв'язку із зміною конфігурації літака, а саме - збільшенням кількості рядів кабіни бізнес класу. Саме тому система автоматично надала Вам місця в 10-му ряду. У сформованій ситуації, кошти за надану послугу повертаються в повному обсязі."

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.