Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчука розповів про свою позицію щодо афішування особистого життя та розповів дещо цікаве про свої взаємини з дружиною і донькою, пише Політека.

Вакарчук зізнався про один важкий і дуже показовий випадок, який мав місце в його родині.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук
Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук

Про дружину Вакарчука мало відомо. Вона - Ляля Фонарьова. Зі Святославом Вакарчуком познайомилися ще у студентські роки. Своїй красуні-дружині артист присвятив багато пісень.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук
Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пара разом вже майже 20 років, однак подружжям офіційно стали тільки у 2015. До цього вони жили у цивільному шлюбі 15 років. Своє весілля вони зіграли скромно, у Львові, у колі найближчих людей.

Ляля Фонарьова - арт-директор гурту "Океан Ельзи. За деякими чутками, жінка займається бізнесом – вона є власницею магазину одягу та салону краси "911". Відомо також, що у Лялі Фонарьової є донька від першого шлюбу Діана. Жінка скромна й розуміюча, розповідали якось ЗМІ спільні знайомі пари про дружину Святослава Вакарчука.

26-річна донька Лялі Фонарьової і падчерка знаменитого Святослава Вакарчука Діана не раз показувала батькам характер. Особливо важко було, коли Діана йшла з дому, це був важкий, переломний момент в житті сім’ї.

Про це стало відомо з інтерв’ю артиста в YouTube-програмі Маші Єфросиніної "Іспит". Під час зустрічі з ведучою, Святослав Вакарчук розповів про пережиті його сім’єю складнощі, коли пасербиця Діана була у підлітковому віці.

Нагадаємо, легендарний хіт "Океан Ельзи" перетворився на гімн для українських захисників.

Як повідомляв Знай.ua, Вакарчук показав разючу різницю між чиновниками та простими громадянами.

Також Знай.ua писав, відомий університет жорстоко обійшовся з Вакарчуком.