Керівник та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів цікаву ситуацію, пов'язану з мером Києва Віталієм Кличком.

Про це Кошовий заявив в інтерв'ю авторської програми Олесі Бацман на телеканалі "Наш".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Кошовий часто пародіює Віталія Кличка. Відомо, що чинному меру Києва не надто подобаються жорсткі пародії студії. Та Кошовий розповів про зустріч із Кличком віч-на-віч.

"Ми стояли втрьох і говорили, веселилися...коли ті двоє пішли і ми залишилися удвох...ні, мені не стало страшно, мені стало страшно, коли в коридорі з'явився його брат. Я зрозумів, що мені немає чого боятися – там ми говоримо одне, тут інше. Легко змінюємо свою думку. Мені це було незрозуміло (мова йде про Кличка, - ред.)", - розповів Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Також актор "Кварталу" додав, що вони стояли не втрьох, а вчотирьох, а під час розмови Кличко-старший поскаржився своєму братові на жорсткі пародії Кошового.

Зазначимо, що, мабуть, найбільш яскравою пародією на Кличка стала мініатюра в одному з випусків "Кварталу" в 2017 році, де Кошовий познущався над мером Києва і його музичними здібностями. Відео набрало понад 2 мільйонів переглядів на YouTube.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.