Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала миле відео в стильному луці, на якому, схоже просто дуркує, ну або збирається в спортзал.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Дорофєєва відображена в незвичайному камуфляжному костюмі, який складається з вільних штанів з трохи завищеною талією і коротенького топіка, який оголив плаский животик співачки. Надя стоїть на порозі біля входу в якусь будівлю, вона не дивиться в камеру, опустивши голову. На ній чорна кепочка і темні окуляри, а волосся розпущене і трохи розпатлане. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Чудовий день, правда?", а шанувальники почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.