Відомий український хореограф Влад Яма днями відзначив свій День народження. Однією з перших його в Instagram привітала дружина Лилианна.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні найщасливіший день у році, тому що Ти з'явився на світ. Люблю… Вірю… Дякую…", — написала Лілія.

На знімку, який дівчина прикріпила до публікації вона позує разом з іменинником на тлі морського пейзажу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники знаменитого танцюриста не пройшли повз публікації і в коментарях залишили безліч компліментів і привітань для Влада.

"Вітаю З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!🎊🎊🎊", "Які ж ви гарна і дуже гармонійна пара ❤️😍 любові і щастя вам мої улюблені ❤️", "Вітаю! Позитиву, успіху, любові🐣❤️😻", "Ви офігенна пара ❤️ з іменинником !", "З іменинником,моя роднуська! Нехай буде щасливий і робить тебе щасливою😘", "Вітаю з именниником😁", - пишуть фанати.

Також в цей день Влад Яма почув привітання від багатьох артистів українського шоу-бізнесу.

Раніше повідомлялося, що відомий український танцор, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує в стильному ошатному образі, а в підписі до світлини заінтригував шанувальників новими "Танцями з зірками".

Нагадаємо, Влад Яма заінтригував новими "Танцями з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Топалов показав миле весільне відео.

Також Знай. ua писав, що Тодоренко приголомшила екстремальної довгою весільного плаття.