Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку показала Леся, вона позує перед червоною доріжкою Одеського кінофестивалю. Для такого заходу Нікітюк вибрала довге плаття ніжного рожевого відтінку з переливчастими паєтками. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий вечірній макіяж. Шанувальники не втрималися і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато хто вирішили, що Нікітюк занадто захопилася схудненням, інші ж розкритикували блискуче вбрання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк підірвала Instagram мереживним вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.