Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Одесу, виставивши розкішний кадр в чорному бікіні. Так, артистка не тільки засвітила фігуру, але і зізналася, як любить побути наодинці з собою.

"Справжнє щастя - навчитися насолоджуватися життям! Вдихати грудьми все, що дарує нам природа і отримувати задоволення від спілкування з нею.
Тільки наодинці з собою можна повністю зануритися в атмосферу спокою й умиротворення!
А ви любите знаходитися наодинці з собою?" - поцікавилася Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "🌺🌺🌺Красуня!!!❤️❤️❤️", "Природа дарує красу і відновлення сил від міських стресів!!!", "Ви красуня", "Це просто казково.", "Ви просто чудова".

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".