Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію, на якій позує разом зі своїм чоловіком відомим композитором і продюсером з Костянтином Меладзе. Треба сказати, що такі фото співачка публікує вкрай рідко, оскільки ретельно приховує особисте життя від громадськості. Однак, в цей раз не стрималась і виклала, а в підписі до світлини похвалилася важливим досягненням.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ще один привід для щастя. "ЛЮБИТЕ ДРУГ ДРУГА" протрималася 20 тижнів в хіт-параді @russkoe_radio, а значить отримає Золотий Грамофон, а значить ВИ голосували, а значить вона припала вам до душі! А значить люди люблять один одного! Ось це і є величезне щастя! Для автора і виконавиці. 📷 @kate_kondratieva", - написала Віра Брежнєва, а її прихильники почали це обговорювати.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.