Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього разу Білик показала в мережі кадр, на якому вона дає інтерв'ю білоруському телеканалу. Саме до бацьки Лукашенка в Білорусь Ірина відправилася, там вона представляє Україну на Слов'янському базарі. Як видно, артистка вибрала дуже яскравий образ для світського виходу.

У підписі до фото вона написала: "Взагалі люблю ті інтерв'ю, в яких дійсно є можливість сказати про щось більше, а не стандартні питання/відповідь. Неймовірно приємно представляти Україну на цьому чудовому конкурсі #славянскийбазар2019, дуже надихає, які всі талановиті молодці і справжні артисти!".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.