Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно Аліна вийшла заміж за 25-річного російського бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне весілля відбулося на дорогій віллі в Італії, а жити молодята обирались в будинку Саші, очевидно, в Росії. До того ж, його батьки подарували молодятам квартиру. Тепер же Аліна запросила коханого в рідні Чернівці.

На фото Гросу ніжно обіймає чоловіка, вони стоять спиною до камери в полі на тлі красивого пейзажу. У підписі до фото співачка написала рядочки: "Если будет мир в руках моих – Мы его разделим на двоих. Если ты со мною навсегда – Остальное в жизни ерунда".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.