Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, не перестає дивувати шанувальників стильними луками і світськими виходами. Так, в цей раз Каменських показала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому позує разом з Потапом.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, молодята вирушили у подорож до чеської столиці Праги. На прогулянку з чоловіком Настя Каменських вийшла в легкій біло-рожевій сукні, а ось Потап одягнений куди тепліше, що і відзначили шанувальники зіркової пари. Куди йдуть Настя не повідомила, написала лише три слова: "Прага. Любов. Натхнення". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.