Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з геолокації до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відпочиває на дорогому курорті в Італії. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорно-білому купальнику, а на руках вона тримає маленького синочка, якого вже не вперше привезла на відпочинок за кордон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.