Головний холостяк України та тренер шоу «Зважені та щасливі» Іраклі Макацарія, натякнув шанувальницям, які дівчата йому подобаються.

Проце повідомляє СТБ.

Так, телеведучий назвав топ-3 відомих актрис, які, на його думку, найкрасивіші. Свій рейтинг Іраклі озвучив в одному з інтерв'ю. Перше місце заслужено отримала Анджеліна Джолі.

Іраклі Макацарія

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Анджеліна Джолі для мене №1. Завжди. Приклад жіночої краси, вона мені шалено подобається. Як вона презентує себе як жінка. Я б не виділяв якийсь один фільм з її участю, вона у всіх різна. У неї багатогранний талант. Але ось останній з Бредом Піттом "Лазурний берег" – геніальний фільм. Я рекомендую. Після цього фільму у них закінчилися відносини. Він дуже емоційний. Упевнений, що вони вже зі справжніми почуттями певні сцени грали. Також мені подобаються Пенелопа Круз і Єва Мендес. У них неймовірна харизма", – розповів Іраклі.

Анджеліна Джолі

Нагадаємо, Іраклі Макацарія показав у своєму Instagram розкішне весільне фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія знайшов молоду наречену. У мережі з'явилися фотографії пари.

Також портал Знай.uа писав, що колишня Узєлкова несподівано заговорила про Іраклі Макацарія.