Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію чорно-білих кадрів зі стадіону в Нижньому Новгороді, де 16 липня пройде її масштабний концерт. Так, аристка позувала в облягаючих лосинах і короткому спортивному топі, доповнивши образ масивним піджаком і футуристичними сонцезахисними окулярами. Волосся Світлана прибрала в заколотий хвіст, примірявши чубок замість звичного відкритого лоба.

"❤️today", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Шикарна❤️ вдалого виступу,Світланка💕", "Красуня", "Сьогодні буде вогненний концерт вогненної дами😍", "Світлана,ну Ви шикарна❤️Удачі🙌❤️😍", "У Вас неймовірна енергетика!😍", "Окуляри у вас кожен раз цікавіше і цікавіше.", "Найкрасивіша ❤️".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.