Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, позуючи на зйомках нового шоу "Шалена зірка". Так, артиска приміряла коротеньке і пишне плаття жовтого кольору, а на задньому фоні прогулювався її пес породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік.

"Улюблена робота🥰#лесяникитюк #шаленазірка #newprogram @r.a.f.i.k_official", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Кульбаба чи курча?😂❤️", "Боже, яка красуня ❤️", "Сукня супер", "Така, дійсно цукерочка! Маленька дівчинка на святі🌼🌼🌼", "Ти прекрасна😊", "Жовтий колір,це Ваш колір👍👍👍", "Цюкерочка, чудова😀😜👍", "Барбі!!! 😍❤️💕🌸♥️💋💎🌺", "Яка яскрава і сонячна😍", "Зірочка)👏😍", "Лялечка!😊🌷", "Яка гарна Леся😍😍😍Плаття супер.".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.