Ведучий Нового каналу Андрій Шабанов зізнався, як відноситься до практично повального бажанням його колег по шоу-бізнесу "перекваліфікуватися" в політиків.

Як розповів він "Знай.uа", виникають сумніви у щирому бажанні деяких зірок йти в парламент.

"Кожен, хто прагне в політику, переслідує свої цілі, - упевнений Андрій, - для когось це просто амбіції, бажання влади. Мені навіть цікаво поспілкуватися з моїми друзями, які балотуються, щоб отримати чесну відповідь, навіщо їм у парламент? Зарплата у депутата Верховної Ради 30 тисяч гривень. Я ж сподіваюся, що вони йдуть не красти? Адже я знаю, що вони звикли до інших заробітків. Але, думаю, я отримав би відповідь: "Я іду туди заради країни". Якщо це робота на благо держави за таку зарплату, тоді я схиляюся".

Андрій Шабанов

А ось сам шоумен не готовий відмовитися від своєї діяльності заради політичної кар'єри.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"В мене багато планів: я хочу побудувати ще один готель, почати старт ап, реалізувати якусь ініціативу, - додав Андрій. - Та й якщо говорити про амбіції – у мене їх немає, я не люблю владу і не відчуваю від неї задоволення. Так що на пропозицію стати частиною якоїсь політичної сили я б послав нах**. Більше того: кілька разів я вже цю пропозицію нах** і посилав".

Шабанов зазначив, що гасло "заради країни" звучить добре, але він буде продовжувати робити щось "заради родини".

"Є чудовий американський фільм "Легенди осені" з Бредом Піттом у головній ролі. Мова в ньому йде про родину військового генерала. Не буду переповідати, але суть така, що всі гасла, вся політика – це один великий цинічний обман, де завжди є чиїсь інтереси. Герой Бреда залишається вірним собі та своїй родині, а його брат йде з головою в політику. Раджу подивитися", - підсумував ведучий і шоумен.

Нагадаємо, раніше про небажання йти в Раду висловився комік, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий. Женя назвав причину, чому він не пішов в політику і не хоче цього робити в майбутньому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тато співачки та актриси Аліни Гросу візьме участь у парламентських виборах 21 липня. Михайло Гросу вирішив провести тур по округу. Компанію йому складе знаменита донька.

Також "Знай.uа" писав, що колишній чоловік Слави Камінської "балотується" в Раду і вже створив партію. "Блок Едгара Камінського "Натуральність" - таку назву придумав пластичний хірург.