Фестиваль "Ready. Steady. Favorit", який пройде на НСК “Олімпійський” 7 вересня, сміливо претендує на звання найгучнішої музичного події осені! Таким незвичайним чином компанія Favorit Sport вирішила відзначити свою круглу дату - 20 -річчя!

Афіша Ready.Steady.Favorit

- 20 років – це відмінний привід, щоб зібрати всіх на головній спортивній арені країни для грандіозного свята. Думаючи над його форматом, ми розглядали кілька варіантів, але вирішили зупинитися на фестивалі за участю зірок українського шоу-бізнесу. Формуючи лайн-ап, ми вибирали ті хіти, які з'явилися 20 років тому і популярні на сьогоднішній день. Хедлайнерами концерту стануть топові виконавці, які сьогодні запалюють не тільки в Україні, але й далеко за її межами, - коментує формат свята Нік Руденко, маркетинг-директор Favorit Sport.

Афіша Ready.Steady.Favorit

Організатори заявляють ще трьох хедлайнерів фестивалю - це воістину, найгучніші артисти української сцени - Макс Барських, MARUV і групи Mozgi! Чи вдасться такого гучного зоряного складу зібрати найбільшу музичну арену?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім них, глядачів порадують Вєрка Сердючка, Олег Вінник, Оля Полякова, Tayanna, DZIDZIO і DILEMMA. Скільки ще музичних сюрпризів чекає на глядачів фестивалю - дізнаємося вже зовсім скоро!

Афіша Ready.Steady.Favorit

- Це буде просто шалений фест! Топові артисти на найбільшому майданчику столиці! На НСК Олімпійский! Уявляєте, що це буде?! Музика - то кайф! Камон! DILEMMA буде там! Приходь! Чекаємо саме на тебе! -- кажуть фронтмени бере участь у фестивалі груп и DILEMMA.

Ти не можеш пропустити це музична подія! Купуйте квитки на фестиваль на сайті kontramarka.ua та у касах міста. Ціна квитків від 350 до 1200 гривень.

Ще більше концертів фестивалів шукайте в афіші на сайті kontramarka.ua