Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, нагадавши про маштабний концерт VISLOVO, який відбудеться 5 жовтня в київському Палаці Спорту. Так, у жителів столиці поцікавилися, чи чули вони про VISLOVO, а відповіді деяких людей виявилися досить смішними.

"Шок-контент! Дивись, що жителі Києва думають про #VISLOVO", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Я за вас голосувати не буду 😂😂😂", "А віддані фанати знають що таке таке VISLOVO😍", "Що таке ВіСлово? Куди ти мене хочеш забрати, я не розумію 😂😂😂😂🔥", "«Головне,щоб не якась партія,я за вас голосувати не буду!» я вмерла на тому моменті😂😂😂", "Імпортне слово, ахаха🙈🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.