Відома 22-річна американська супермодель і обличчя модних будинків Dior і Bulgari Белла Хадід взяла участь у витонченій пляжній фотосесії, доповнивши при цьому свій образ боді, тим самим повністю оголивши свої сідниці.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Висхідна модель Америки і ангел Victoria's Secret любить з'являтися у відвертих вбраннях, тим самим шокувати цим публіку. Хадід опублікувала знімки зі своєї недавньої фотосесії на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона позувала на пляжі у практично прозорому чорному боді з довгими рукавами. Низ наряду виконаний у вигляді бікіні, у зв'язку з чим сідниці Хадід виявилися повністю оголеними.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Для того, щоб підкреслити цей факт, на фото знаменитість стоїть у напівоберті, приклавши свої долоні під сідниці. Її образ на чорно-білих знімках доповнив крислатий смугастий капелюх.

Нагадаємо, що Белла Хадід станцювала топлес в душі: відверте відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Белла Хадід без нижньої білизни шокувала відвертим образом в Каннах.

Також портал Знай.ua писав, що відома модель Белла Хадід знялася в провокаційній фотосесії.