Зовсім недавно вийшов перезапуск телесеріалу "Зачаровані", також незабаром повернеться на екрани "Беверлі-Хіллз 90210". Але тепер стало відомо, що стриминговый сервіс HBO Max пустить у хід продовження американського підліткового серіалу "Пліткарка".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подробиці про цей проект поки що невідомі, але вже не секрет, що він буде складатися з 10 часових епізодів. Дія серіалу розгортається через вісім років після того, як оригінальний блог "Пліткарки" перестав функціонувати. Нині в престижних школах Нью-Йорка навчається нове покоління підлітків, яким теж належить зіткнутися з постійним наглядом з боку блогерів. Як кажуть творці, шоу покаже, наскільки соціальні мережі і сам Нью-Йорк змогли змінитися за минулі роки.

Як відомо, перезапуском продовження телесеріалу будуть займатися сценаристи і шоураннеры оригінальної "Пліткарки", тому ребут точно повинен сподобатися її фанатам. Але також ще під питанням залишається поява в новинці когось з оригінального каста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явився новий ролик перезапуску серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210".

Як повідомляв портал Знай.ua, актори телесеріалу "Беверлі-Хіллз, 90210" показали фото зі зйомок.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо, чи буде продовження серіалу "Друзі".