Знамениту 33-річну російську супермодель Ірина Шейк помітили в компанії якогось молодого чоловіка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час прогулянки зі своєю маленькою дочкою Леєю в нью-йоркському парку папараці вдалося сфотографувати Ірину з якимсь чоловіком. Як заявляє Just Jared, на дитячому майданчику топ-модель сиділа на лавці з симпатичним молодим чоловіком. Також, крім звичайних милих розмов, парочка ніжно обіймалася.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Незабаром ЗМІ вдалося з'ясувати, що кавалер Ірини Шейк — ніхто інший, як її давній друг і креативний директор британського Vogue Алек Максвелл. Але, не дивлячись на це, відомо, що у Максвелла вже є кохана людина. А саме головний редактор Vogue, афробританець Едвард Еннінфул, з яким він зустрічається вже більше року.

Нагадаємо, що 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Шейк і Бредлі Купер переживають нелегкі часи, але схоже, все ще разом.

Також портал Знай.ua писав, що російська топ-модель продемонструвала нову колекцію нижньої білизни від улюбленого бренду.