Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле підтримала грузинську виконавицю Ніно Катамадзе, яка різко висловилася у бік Росії і відмовилась їхати на гастролі до країни-агресора.

"Моє мовчання не означає, що мені було що обдумати і вирішити, я з першої секунди відчуваю те, що і кожен з вас, побачивши Гаврилова у кріслі спікера (грузинського парламенту) ... Росія – окупант, Путін – наш спільний ворог!"– заявила Катамадзе.

ჩემო ძვირფასო მსმენელო და უმაგრესო ადამიანებო ვინც 10 დღეა აპროტესტებთ, ძალადობას და უსამართლობას, პირველ რიგში...

Geplaatst door Nino Katamadze op Zondag 30 juni 2019

55-річна Вайкуле, яка раніше відмовилася від поїздок в окупований Крим і дотримувався антиросійської позиції, запросила грузинську колегу на свій фестиваль у Юрмалі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що у Юрмалі Катамадзе належить заспівати з такими одіозними російськими артистами, як Стас Михайлов, Олена Ваєнга і Сергій Лазарєв.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Нагадаємо, тяжкохвора Лайма Вайкуле написала прощальні листи, шансів практично немає.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарная Ніно Катамадзе зізналася, що хотіла б жити в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Лайма Вайкуле обрушилася на знахабнілу зірку.