Спільна подруга двох знаменитих акторів Ембер Херд і Джонні Деппа втрутилася в гучний скандал навколо колишнього подружжя. Лора Дівенер заступилася за Джонні, тим самим стверджуючи, що ні разу не чула скарг від актриси на свого колишнього чоловіка, а також не бачила на тілі Херд слідів побиття.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що раніше Ембер Херд звинуватила екс-чоловіка в насильстві, пред'явивши фото з синцями, нібито нанесеними Джонні. У відповідь на цю заяву відомий актор звинуватив свою колишню дружину в наклепі.

Таким чином, подруга Херд запевняє, що ніколи не бачила "ознак фізичного насильства" на актрисі, повідомляє Daily Mail. Лорен розповіла, що бачила Ембер у дні після 21 травня 2016 року, коли у знаменитостей стався передбачуваний конфлікт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ні в один з цих днів, відразу після заяв про жорстоке поводження, я не спостерігала яких-небудь ознак фізичного насильства або травм, включаючи почервоніння, набряки, порізи, синці або пошкодження будь-якого роду", – передає слова Лори Дивенер видання.

На заяву Лори адвокат Ембер Херд стверджує, що ці показання не можуть свідчити невинності Деппа.

"Якщо вона не побачила побоїв, це нічого не доводить", - сказав адвокат Ембер.

Нагадаємо, що російська танцівниця не винесла роман з Джонні Деппом.

Як повідомляв портал Знай.иа спекотна Ембер Херд показала ідеальну фігуру на спокусливій сукню.

Також портал Знай.иа писав, що Джонні Депп зібрався одружуватися знову.