Відома українська акторка та гумористка Олена Кравець не надто активна у соцмережах. Проте найважливішими та найяскравішими подіями зі свого життя та кар'єри охоче ділиться з шанувальниками. Останньою такою стало святкування дня народження її двійнят, з чим вона їх привітала в Instagram.

Олена опублікувала кумедний знімок, де вона лежить в ліжку зі своїми двійнятами. Схоже вони щойно розбудили маму, але вона від того лише щаслива.

"З днем народження, мої Кравчата!", - підписала знімок знаменитість.

Підписники артистки тут же взялися коментувати дану публікацію:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вітаю", "здоров'я малюкам", "Ви такі круті", "Яке тепле фото", "Міцного здоров'я малятам і батькам", "Вітаю Вас і Ваших малюків, "Ось так виглядає щастя", "Хай ростуть здоровими і щасливими", - пишуть шанувальники під милим фото.

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" не втримала пишні груди у пікантному вбранні: "ти наша Радість".

Як повідомляв Знай.uа донька Кравець із "Квартал 95" приміряла новий образ. Шанувальни прийшли у захват від чарівно Маші, яка стаж все більш схода на красуню матусю.